Your product is our passion!

© De Ruijter STM BV 2016
Menu

Kwaliteit

De Ruijter STM’s kwaliteitspolitiek: Kwaliteitscontrole worden altijd uitgevoerd volgens . (cliënt goedgekeurde) Inspectie & Test Plan (ITP). Wij garanderen de kwaliteit door elke proces stap op te nemen in de Inspectie & Test Plan (ITP) en te controleren. Onze geselecteerde partners zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 3834-2 of EN 1090-2, en hun las-procedures gecertificeerd volgens EN 15614-1. Wij controleren voortdurend de procedures van onze geselecteerde partners zodat we het kwaliteitsplan kunnen borgen. Wij houden ons op de hoogte van de laatste regels van classificatie bureaus zoals o.a. ABS, DNV-GL en Lloyd’s. De Ruijter STM bezit haar eigen hoogwaardige meetgereedschappen zoals bijvoorbeeld.: een theodoliet, waterpas instrument, laserafstandmeter etc. waardoor wij een correcte eindcontrole kunnen maken. Ook controleren wij het stralen en conserveren, alsmede de condities waaronder dit gebeurd (o.a. ruwheid, laagdikte meting en temperatuur/dauwpunt). De Ruijter STM beschikt over ruime ervaring in het meten van de geometrie van grote staalconstructies & wielstanden van kranen met behulp van theodoliet. Onze meetinstrumenten worden jaarlijks gekalibreerd. De Ruijter STM is continu bezig kwaliteit, werk- en controle-methodieken te verbeteren.

De Ruijter STM BV

Your product is our passion!

© De Ruijter STM BV 2016
Introductie Klanten Projecten Kwaliteit Contact Referenties

Kwaliteit

De Ruijter STM BV

De Ruijter STM’s kwaliteitspolitiek: Kwaliteitscontrole worden altijd uitgevoerd volgens (cliënt goedgekeurde) Inspectie & Test Plan (ITP). Wij garanderen de kwaliteit door elke proces stap op te nemen in de Inspectie & Test Plan (ITP) en te controleren. Onze geselecteerde partners zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 3834-2 of EN 1090-2, en hun las-procedures gecertificeerd volgens EN 15614-1. Wij controleren voortdurend de procedures van onze geselecteerde partners zodat we het kwaliteitsplan kunnen borgen. Wij houden ons op de hoogte van de laatste regels van classificatie bureaus zoals o.a. ABS, DNV-GL en Lloyd’s. De Ruijter STM bezit haar eigen hoogwaardige meetgereedschappen zoals bijvoorbeeld.: een theodoliet, waterpas instrument, laser afstandmeter etc. waardoor wij een correcte eindcontrole kunnen maken. Ook controleren wij het stralen en conserveren, alsmede de condities waaronder dit gebeurd (o.a. ruwheid, laagdikte meting en temperatuur/dauwpunt). De Ruijter STM beschikt over ruime ervaring in het meten van de geometrie van grote staalconstructies & wielstanden van kranen met behulp van theodoliet. Onze meetinstrumenten worden jaarlijks gekalibreerd. De Ruijter STM is continu bezig kwaliteit, werk- en controle-methodieken te verbeteren.
Gelaste en mechanisch bewerkte constructies Lier trommels Lier frames Voertuig chassis Offshore componenten Kraan liggers Kraan rijdwerken Druk ketels Manipulatie kraanarmen Meer en meer...
Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor Kwaliteit